Fyraftensseminaret: om bæredygtighed og klimakrav i byggebranchen

Sæt kryds i kalenderen: 3/10-23

Står du overfor dit næste udbud af et byggeprojekt, og vil du vide, hvilken betydning de nye klimakrav kan få? Ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard og advokatfirmaet HjulmandKaptain inviterer til indsigtsrigt fyraftensseminar med fokus på klimakrav i byggebranchen.

TILMELD DIG

I byggebranchen som bygherre, entreprenør og producent er det afgørende at være opmærksom på bæredygtighed og miljø- og klimabelastning. På dette fyraftensseminar vil vi derfor fokusere på, hvordan du kan imødekomme disse krav i kommende byggerier og undersøge mulighederne for at arbejde med klimakrav og bæredygtighed i dine fremtidige projekter.

Vi vil diskutere konsekvenserne af de nye klimakrav for dit næste byggeprojekt baseret på seneste erfaringer med LCA-beregninger og certificeringer. Frandsen & Søndergaard vil giver perspektiver på dette emne og hjælpe dig med at forstå klimakravene samt give input til håndtering af bæredygtighedsprojekter i fremtiden.

Vi vil også belyse, hvordan du bedst kan implementere klimakravene i udbudsmaterialet og kontrakterne for at sikre en smidig overgang til grøn omstilling. HjulmandKaptain vil dele deres indsigt i betydningen af bæredygtighedsudvikling i forhold til kontrakter, mangler, forsikring og finansiering.

Program for seminaret:

15:00 – 15:45: Bæredygtigt byggeri v/ Charlotte Jakobsen og Anne Hedegaard fra Frandsen & Søndergaard

15:45 – 16:30: Implementering af klimakrav i udbudsmaterialet v/ Jeanne Schou og Martin Holmgaard Thomsen fra HjulmandKaptain

16:30 – 17:30: Let anretning og netværk

Tilmeld dig seminaret: Ønsker du at tilbringe en eftermiddag i selskab med andre bygherrer, entreprenører og producenter i byggebranchen, hvor du bliver opdateret på klimakravene og får indsigt i, hvordan du bedst udbyder eller deltager i et kommende byggeprojekt? Så tilmeld dig vores fyraftensseminar.

Seminaret finder sted den 3. oktober 2023 kl. 15.00 – 17.30 hos Frandsen & Søndergaard på Voergårdvej 8, 9200 Aalborg.

Det er gratis at deltage, og tilmeldingsfristen er den 26. september 2023.

Vi glæder os til at byde dig velkommen