SYGEHUSBYGGERI

En fast del af Frandsen & Søndergaards stab er specialiseret inden for sygehusprojekter. Vores arbejde i dette regi er ofte ombygnings- og tilbygningsrelateret, og foregår på institutioner i hele landet.

Blandt de projekter vi er mest stolte af, kan nævnes indretningen af to robotstyrede operationsstuer på Aalborg Universitetshospital. Begge OP-stuer er udstyret med DaVinci-robotter, og er af Amjad Parvaiz, leder ved European Academy of Robotic Colorectal Surgery, blevet betegnet som værende blandt verdens mest visionære og bedst designede operationsstuer.

Vi har desuden udført visionære energioptimeringsprojekter på Aalborg Universitetshospital og Sydvestjysk Sygehus – projekter, som har sikret begge institutioner besparelser i millionklassen.

Når vi udfører vores opgaver, gør vi en dyd ud af at gøre det med minimal forstyrrelse af driften, samt med en høj grad af medarbejderinddragelse.

Vi sørger altid for, at der eksisterer en tæt kommunikation med den pågældende institutions brugere og personale. Dette gør sig gældende fra første til sidste fase af et projekt. God dialog og informationsudveksling giver altid det bedste resultat.

Vi har ved siden af de ovennævnte projekter i Aalborg og Esbjerg, stået for en lang række markante ombygninger på eksempelvis Grindsted Sygehus, Skejby Universitetshospital og Aalborgs Psykiatriske Sygehus. Her har vi projekteret operations- og røntgenstuer samt udført ombygning og indretning af eksempelvis sterilcentraler, laboratoriebyggeri samt patient- og barselshoteller.

Frandsen & Søndergaard kan løse alle sygehusrelaterede byggeprojekter.