2 ledige stillinger

Frandsen & Søndergaard, ingeniør- og bæredygtighedsrådgivning, er en veletableret virksomhed med en lang historie og en visionær tilgang til ingeniørarbejde og bæredygtighed. Med vores dedikation til at flytte grænserne for vores fag søger vi nu to dygtige kandidater til at deltage i vores spændende rejse mod en digital og mere bæredygtig fremtid.

Vi er på udkig efter en erfaren Konstruktionsingeniør samt en VVS-ingeniør, der har lyst til at være en del af vores team. Hos os får du muligheden for at arbejde med inspirerende projekter og innovative løsninger, hvor samarbejde og tillid er i højsædet.

Som en del af vores virksomhedskultur sætter vi stor vægt på vores medarbejderes trivsel. Vi tilbyder en 37-timers arbejdsuge med fleksible arbejdstider, så du kan planlægge din dag med stor frihed. Vores tilgang er frihed under ansvar, både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere, kolleger og virksomheden som helhed.

Vi stræber altid efter at tilbyde attraktive personalegoder, herunder pensionsordning, sundhedssikring, 6. ferieuge, mulighed for hjemmearbejdsplads, massageordning og forsikring mod kritisk sygdom. Uanset om du er nyuddannet eller erfaren, vil du finde spændende udfordringer og muligheder for faglig udvikling hos os. Vi tilbyder konkurrencedygtige lønpakker og en fleksibel arbejdskultur, der giver dig mulighed for at opretholde den rette balance mellem arbejde og privatliv.

Hvis du har lyst til at være en del af vores ambitiøse team og bidrage til vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid, så tøv ikke med at ansøge. Træd ind i Frandsen & Søndergaards verden, hvor vi værdsætter vores medarbejderes bidrag og stræber efter at skabe en positiv og inspirerende arbejdskultur.

ANSØG Her