Karina Vedel Kronborg: Ny Bæredygtighedsleder i Bestyrelsen

Frandsen & Søndergaard K/S er glade for at meddele, at vi nu har en ny bæredygtighedsleder i vores bestyrelse. Karina Vedel Kronborg repræsenterer ikke kun vores virksomhed i denne rolle, men også hendes dybe engagement i bæredygtighed.

Karina, med hendes ekspertise og passion for bæredygtighed, vil spille en afgørende rolle i vores bidrag til Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling. Hun udtaler: “Jeg er stolt og beæret over at være valgt ind i NBE’s bestyrelse. Jeg glæder mig til det spændende samarbejde og til at bidrage med viden og skubbe til branchen i en bæredygtig retning.”

Frandsen & Søndergaard: Innovation og Bæredygtighed i Fokus

Frandsen & Søndergaard er kendt for vores passion for innovative løsninger og inspirerende projekter. Vi tror på at flytte grænserne for vores fag, og vores dedikation til bæredygtighed er en central del af vores virksomheds DNA.

 

Vi tror på, at det er gennem tæt samarbejde mellem virksomheder, det offentlige og vidensinstitutioner, at vi kan realisere vores bæredygtige visioner. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores arbejde: Frandsen & Søndergaard – Bæredygtige Løsninger

Tak til Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling

Vi vil gerne rette en særlig tak til Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling for deres indsats med at skabe en platform for videnudveksling og samarbejde. Besøg deres hjemmeside for at se mere om deres arbejde: NBE – Skabning af Bæredygtige Forretningsløsninger

Vi ser frem til at fortsætte vores engagement i bæredygtighed og innovation, og Karina Vedel Kronborgs tiltrædelse i bestyrelsen markerer et spændende skridt i denne retning.