Vores vision

“Vi er den foretrukne partner, der sætter standarden med en bæredygtig helhedsforståelse for hele byggeriets værdikæde”

 

Vores mission 

“Professionelle kunder i hele byggeriets værdikæde tilbydes værdi i form af fremtidssikret og konkret rådgivning baseret på nyeste viden og fagligt kompetente medarbejdere understøttet af de bedste digitale værktøjer. 

Forvent ekspertise og seriøs rådgivning i øjenhøjde”

Sådan arbejder vi

Vi elsker vores fag og har skyhøje ambitioner. Vi drømmer om, at være blandt de skarpeste på vores felt, og er stolte hver gang vi fuldender et nyt banebrydende projekt.

Vi gør en dyd ud af at møde vores kunder i øjenhøjde. Overholdelse af deadlines og budgetter er mindst lige vigtigt for os, som det at være innovative og cutting-edge.

Hos Frandsen & Søndergaard har vi fødderne solidt plantet i jorden . Pålidelighed og stabilitet er blandt vores grundværdier, og vi sørger for at I som kunder og samarbejdspartnere føler Jer i trygge hænder.

Her er god kommunikation alfa og omega. Vi gør et stort nummer ud af at have en tæt dialog igennem alle projektfaser – en dialog, som er direkte, ligetil og i øjenhøjde. Proces og resultat er to sider af samme sag.

Hos Frandsen & Søndergaard gør vi ikke noget halvt. Med vores stab af kompetente medarbejdere dækker vi alle ingeniørkunstens discipliner. På den måde leverer vi altid komplette løsninger, og dette inden for områder lige fra industri- og erhvervbyggeri til privatboliger, sygehuse og plejehjem.

Vi sørger for høj kvalitet og resultater der holder. Vores tilgang er altid praktisk, reel og ambitiøs.