Presse / Mediekit

Find vores mediekit, der inkluderer forskellige versioner af vores logo og præsentationsmateriale til omtale. Derudover har vi samlet presseomtaler og udtalelser fra vores samarbejdspartnere.

Mediekit

Ved brugen af logoet er det nødvendigt at tilskrive eller informere Frandsen & Søndergaard om brugen. Frandsen & Søndergaard forbeholder sig retten til at kunne tilbagetrække sit logo ved uhensigtsmæssig brug.

Download logo Download Presseskriv

Omtale

Licitationen: Aalborg Kommune vælger nordjysk entreprenør til ny daginstitution

Frandsen & Søndergaard skal forestå projektering og opførelse af den nye daginstitution i kanten af Hammer Bakker.

Læs hele artiklen

DBI: juni 2023

Gennembrud for genanvendt konstruktionstræ

Indbrændingshastigheden for genanvendt træ – uanset alder – holder sig inden for Eurocode 5-grænseværdierne og afviger dermed ikke brandteknisk fra nyt CE-mærket træ

Hent artiklen i PDF

WBD: 12. juni 2023

GENBRUGSBYGGEMATERIALER ER EN NØDVENDIGHED – MEN SKALERING ER SVÆRT

Det har tre dedikerede virksomheder måtte sande i løbet af de seneste par år. De ser dog fortsat…

Læs mere

Byg Tek: 9. juni 2023

Kan genbrugstømmer benyttes på samme vilkår som helt nyt træ?

Der findes ikke brand-standarder på genbrugstømmer, som det er tilfældet på nyt træ, og det spænder ben

Læs mere

Rfbb.dk: juni 2023

Ny bestyrelse skal fortsætte den positive udvikling
I uge 21 afholdte vi ordinær generalforsamling i Green Building Council Denmark. Her sagde vi velkommen til nye medlemmer og farvel til andre.

Læs mere

licitationen.dk: marts 2022

Storentreprenør rejser den første af seks haller på Aalborg Havn Opførelsen af Danske Fragtmænds nye lagerfaciliteter i Aalborg har rundet en milepæl; den første af seks nye haller på samlet 16.000 kvm er netop blev rejst.

Læs mere

licitationen.dk: april 2022

Totalentrepriseteam, der desuden tæller Arkitektfirmaet Hovaldt og det rådgivende ingeniørfirma Frandsen & Søndergaard skal forestå projektering og opførelse af den nye daginstitution i kanten af Hammer Bakker.

Læs mere

Energy-supply.dk: august 2022

Aalborg Forsyning bygger nyt driftcenter Byggeriet skal certificeres til DGNB-guld. Blandt tiltagene er anvendelse af miljømærkede materialer og sedum på tagene samt fundamenter, terrændæk og slidlag af CO2-reduceret beton.

Læs mere

Nordjyske: April 2023

”Det er vigtigt for os, at bæredygtighed ikke er et område, der ligger hos en enkelt afdeling i virksomheden. Bæredygtighed skal gennemsyre alle vores ingeniørydelser på tværs som en integreret del af vores strategi og ydelser.”

Læs mere

FRI: 4. marts 2021

Der blev torsdag den 4. marts 2021 valgt en ny formand for Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, og han vil gøre det tydeligere, hvad branchen bidrager med til samfundet.

Læs mere

Ctwatch.dk: Juli 2021

Udbudsskabelon skal sikre mere bæredygtighed i kommunale byggerier Den grønne interesseorganisation Green Building Council Denmark står I spidsen for en ny udbudsskabelon. Den skal få mere bæredygtighed ind i udbud på byggeopgaver i kommunalt og regionalt regi.

 
Læs mere

LigeHer.nu: august 2021

Arkitektfirmaet NORD A/S, Frandsen & Søndergaard K/S, Titan Nedbrydning A/S er gået forrest i processen for andre virksomheder, som også gerne vil bygge cirkulært.

Læs mere

Nordjyske: 17. september 2021

Peter Gasberg fra Frandsen & Søndergaard fremhæver undervisningen om netop bestyrelsesansvar om en vigtig del af uddannelsen.

Læs mere

WBD: 16. september 2021, 15:00

Bygherrer står med et enormt ansvar i den grønne omstilling, fordi de igangsætter, indkøber og renoverer i så stor stil. Entreprenørerne står også med et enormt ansvar…..

Læs mere

Fr.Havn Handelsskole: november 2021

“Nu skal der fokus på de resterende led i byggeriets værdikæde. Her spiller uddannelsesinstitutioner en stor rolle, så de håndværksuddannede er klædt på til at håndtere bæredygtighed i praksis,” siger Anne Hedegaard..

Læs mere

licitationen.dk: december 2020

Vinderne er fundet: Bygger 115 boliger til DGNB Platin på aarhusiansk p-plads Konkurrenceprojektet er vundet af et hold med Dansk Boligbyg som ansvarlig entreprenør med Rubow Arkitekter og ingeniørfirmaet Viggo Madsen som underrådgivere samt Frandsen & Søndergaard som bæredygtighedsleder. Det skriver Boligkontoret Århus i en pressemeddelelse.  

Læs mere

Dansk Byggeri: 28. maj 2019

2018 blev det hidtil bedste år for den rådgivende ingeniørvirksomhed Frandsen & Søndergaard i Aalborg. Virksomheden realiserede sidste år en omsætning på 24,5 millioner kroner, mens antallet af medarbejdere nærmer sig 30.

Læs mere

Vi er også repræsenteret i forskellige netværk og bestyrrelser

Trivsel

Som en del af vores engagement i medarbejdernes trivsel og velfærd tilbyder vi en række personalegoder. Dette inkluderer en pensionsordning, sundhedssikring, den 6. ferieuge, mulighed for hjemmearbejdsplads, massageordning og forsikring mod kritisk sygdom. Vi ønsker at sikre, at vores medarbejdere har adgang til værdifulde fordele, der bidrager til deres fysiske og mentale velvære.

Grøn Smiley

Vi er stolte af at have opnået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet under deres screening af vores virksomhed. Dette er en anerkendelse af vores dedikation til at opretholde et sikkert og sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Positivt arbejdsmiljø

Samlet set stræber vi hos Frandsen & Søndergaard efter at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, har frihed under ansvar og har adgang til attraktive personalegoder. Vi mener, at dette er afgørende for at skabe et positivt og produktivt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan yde deres bedste.

Kontakt oplysninger

Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller uddybende materiale