Opførelse af 60 friplejeboliger i Hørsholm.

Spændende opdatering!

Den planlagte bebyggelse, strakt over 3 etager og med et areal på 4.574 m2, bliver udformet som et ‘H’, med en central bygning indeholdende fællesfaciliteter, administration, teknik og personalerum. Plejeboligerne vil være placeret i fløjene og inkluderer fælleskøkkener og spisestuer.

Der er et specielt fokus på bæredygtighed, med anlæggelse af grønne områder udenfor, der understøtter biodiversitet og skaber gode trænings- og opholdsmuligheder for beboerne. Desuden vil der blive opført et orangeri på taget, og flere tagflader vil blive belagt med sedum og solceller.

Projektteamet består af Thormann A/S, SPD Klædebo ApS, arkitekt Danielsen Architecture og ingeniør VITA ingeniører A/S. Byggeriet vil blive certificeret til DGNB-guld i samarbejde med ingeniør- og bæredygtighedsrådgiveren Frandsen & Søndergaard K/S.

Frandsen & Søndergaard har siden 2017 haft et øget fokus på bæredygtighed i byggeriet. Vi arbejder på at implementere bæredygtighed i alle faser af byggeriet og i alle led af værdikæden. Vores dedikerede bæredygtighedsteam, med kompetencer inden for aktuelle områder af bæredygtighed og cirkulær økonomi, står klar til at bistå samarbejdspartnere og kunder med kompetent bæredygtighedsrådgivning. Det spænder fra konkret operationel rådgivning til strategisk rådgivning, der bidrager til at udvikle vores kunders forretning i en mere bæredygtig og ansvarlig retning.

Vores dedikerede bæredygtighedsteam opdaterer løbende deres viden og erfaring inden for bæredygtighedsområdet. Hos Frandsen & Søndergaard er vi også aktive i forskellige bestyrelser og advisory boards, der fremmer den bæredygtige og cirkulære omstilling i Danmark. Derudover deltager vores team i relevante fag- og netværksgrupper for at holde sig ajour med de mange aspekter af bæredygtighed.

For yderligere information om vores kompetencer, besøg venligst: https://frandsen-sondergaard.dk/raadgivningsydelser/dgnb/