Fyraftensseminar om Bæredygtigt Byggeri og Klimakrav

Fyraftensseminar om Bæredygtigt Byggeri og Klimakrav: En Afgørende Forskel

Byggebranchen står over for en omfattende transformation, hvor bæredygtighed og klimakrav spiller en central rolle. I sidste uge afholdte Frandsen & Søndergaard i samarbejde med HjulmandKaptain et vigtigt fyraftensseminar, hvor nøgleaktører fra branchen blev samlet for at udforske og dele viden om, hvordan man bedst imødekommer disse krav og skaber bæredygtige byggeprojekter.

Du kan booke et seminar til din virksomhed – Et fyraftensseminar, som kan gøre forskel. 

En central del af seminaret fokuserer også på, hvordan man effektivt implementerer klimakrav i udbudsmaterialer og kontrakter for en problemfri overgang til grøn omstilling. HjulmandKaptain delte værdifuld indsigt om betydningen af bæredygtighed i forhold til kontrakter, mangler, forsikring og finansiering. Dette aspekt er afgørende for at sikre, at bæredygtighed ikke kun er et ideal, men en integreret del af hele byggeprocessen.

Deltagerne ved seminaret diskutererde de nyeste klimakrav og delte erfaringer om Life Cycle Assessment (LCA) beregninger og certificeringer. Et af højdepunkterne var FRANDSEN & SØNDERGAARD K/S’s perspektiver og vejledning om klimakrav og bæredygtighedsprojekter.

Vores ekspertise er med til at belyse vejen mod en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet.

Fyraftensseminaret understreger den betydelige forskel, sådanne arrangementer kan gøre. Ved at samle branchens nøgleaktører til vidensdeling og erfaringsudveksling er vi på vej mod mere bæredygtige byggeprojekter, der ikke kun imødekommer klimakrav, men også gør en positiv indflydelse på vores miljø og fremtidige generationer.

Vores ekspertise stopper ikke ved bæredygtighed!

Hos os tilbyder vi også skræddersyede ingeniørtjenester inden for VVS, el, energi, klima og konstruktion. Vores erfarne ingeniører er klar til at tackle alt fra VVS-design til energimålinger og -analyser.

read more